Vit chokladmousse




Här kommer ett jätteenkelt recept, supergott och går fort att slänga ihop.
Receptet är för ungefär 4 portioner.

Mousse:
150 g vit choklad
1,5 dl vispgrädde
1,5 dl kesella kvarg (10%)

Smält chokladen. Vispa grädden och vispa i slutet ner kessela. Rör i den smälta chokladen, häll upp i glas och ställ svalt minst 30 minuter.

Jordgubbssås:
150 g frysta jordgubbar
0,5 dl strösocker

Tina jordgubbarna, mixa ihop med socker. Häll jordgubbsröran genom en fin sil. Skeda upp i glasen över moussen.

Har garnerat med citronmeliss.



Kommentarer
Postat av: Kerstin

Supergott, det här ska jag göra till nyår!!!

2011-12-28 @ 20:54:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0